Webshop Stichting Jens

Via de Webshop van Stichting Jens kunt u nu vanaf heden ook online Stichting Jens accessoires kopen.

Diverse producten van Stichting Jens met het stichting Jens logo dus nu online te koop.

Stichting Jens T shirt dames / meisjes

Het enige echte Stichting Jens T shirt Met ronde hals in diverse maten XS / S /M / L / XL. Na betaling wordt er via e-mail contact opgenomen met U voor welke ma(a)t(en).

Stichting Jens sleutelhanger

Voor ieder wat wils, voor jong en oud, groot en klein is deze speciale sleutelhanger van Stichting Jens.

Stichting Jens cap

De mooiste cap/pet die er is, met het Stichting Jens Logo !!! Als enige te koop via de webshop van Stichting Jens

Stichting Jens wijn Rood

Een speciale Stichting Jens wijn rood. Een volle rijke Cote du Rhone speciaal geselecteerd voor Stichting Jens.

Stichting Jens wijn wit

Een heerlijke stichting Jens wijn speciaal voor u geselecteerd. een volle chardonnay met heerlijke afdronk.

Stichting Jens T shirt jongens/heren

Het enige echte Stichting Jens T shirt Met ronde hals in diverse maten S / M / L / XL / XL / XXL Na betaling wordt er via e-mail contact opgenomen met U voor welke ma(a)t(en).

Stichting Jens Dolfijn roze

De enige echte Stichting Jens knuffel !! Een heerlijke zacht pluche dolfijnknuffel in de kleur roze. afmeting 30cm

Stichting Jens Dolfijn Blauw

De enige echte Stichting Jens knuffel !! Een heerlijke zacht pluche dolfijnknuffel in de kleur blauw. afmeting 30cm

Stichting Jens mok

wie wil er nu geen originele Stichting Jens mok ? Voor thuis, op het werk of als cadeau ? Deze mok is uniek in zijn soort.