Vrienden van stichting Jens

Wall of Fame

De Wall of Fame is voor iedereen; zowel particulier als zakelijk, die via sponsoring de Stichting Jens een warm hart toedraagt. En natuurlijk hiermee een handje helpt om het doel te verwezenlijken van dolfijntherapie.

Voor een minimumbedrag van € 22,00 wordt uw naam vereeuwigt op de
Stichting Jens Wall of Fame.
€ 22,00 is symbolisch vanuit Jens zijn geboortedatum.

07-12-2010
€ 0,00 + € 7,00 + € 1,00 + € 2,00 + € 2,00 + € 0,00 + € 10,00 = € 22,00

Uiteraard mag u zelf weten wat er op uw bordje komt en de bedragen die u doneert blijven vertrouwelijk en niet zichtbaar.Meld u aan via een ons mail adres, meldt het op onze Facebook pagina of bel naar ons! En uiteraard kunt u altijd een van onze bestuursleden aanspreken mocht u deze goed kennen.

Dan nemen wij contact met u op zodat uw naam snel vereeuwigt is in de stichting Jens Wall of Fame.

Wie wilt dat nu niet ?
walloffame

Maar sommige vrienden zijn niet zomaar vrienden, dat zijn SUPERvrienden. En zoals echte superhelden verdienen deze ook een eigen cape!

supervriendSupervriendSupervriend

Supervriendstevenmathijsstef