Activiteiten

Welke activiteiten zijn er via of met betrekking tot Stichting Jens in planning?

Zaterdag 27 mei 2017

Jeugd voetbaltoernooi 2017 schouwen Duiveland namens de regiocommissie Schouwen Duiveland met ald goed doel dit jaar Stichting Jens. Stichting Jens zal deze dag op het sportpark Volharding in Bruinisse aanwezig zijn.

September 2017

Op zaterdag 23 September is de 2e Stichting Jens sponsorloop m.m.v. voetbalvereniging Ouwerkerk een 6,5km loop rond de Kreeken van Ouwerkerk waarvan de opbrengst ten goede komt voor Stichting Jens. Verdere info volgt binnenkort op de website en op de FB-pagina

2 of 8 September 017

Stand verkoop voor Stichting Jens tijdens de 4e editie van het Ringriee op Ouwerkerk.  2 of 8 septemberVerkoop van T shirts en overige attributen van Stichting Jens met verloting.

Dinsdag (nacht) 8 Augustus 2017

Stichting Jens prominent aanwezig tijdens een speciale zeer grote nachtmarkt met kraam en attributen. Exacte locatie en uitleg volgt nog op de website en FB pagina.

Zaterdag 7 oktober

Stichting Jens pubquiz on tour!!!!!!

Zaterdag 7 oktober is de aftrap van de 1e stichting Jens pubquiz on tour.

In restaurant Zuid-Zuid-West aan het strand van Renesse houden we voor het eerst buitenhuis de pubquiz.

Tijdens deze avond worden er nog een hele mooie donatie bekend gemaakt door de het organiserend restaurant en sponsor Zuid-Zuid-West.

Uiteraard wordt dit tijdig kenbaar gemaakt aan iedereen.

1 week November 2017

??????????????? Een verrassing die zijn weerga niet kent. Nadere info volgt z.s.m

November 2017-Januari 2018-Februari 2018

Wederom na het daverende succes een nieuwe trilogie van de stichting Jens pubquiz op de vertrouwde lokatie Café de Barbier in Ouwerkerk

—–———————————————————————————————————————————————————————————————–

September 2016
Op zaterdag 24 September is de 1e Stichting Jens sponsorloop m.m.v. voetbalvereniging Ouwerkerk een 5km en 10km  loop rond de Kreeken van Ouwerkerk waarvan de opbrengst ten goede komt voor Stichting Jens. Verdere  info volgt binnenkort op de website en op de FB-pagina

Stand verkoop voor Stichting Jens tijdens de 3e editie van het Ringriee op Ouwerkerk. Verkoop van T shirts en overige attributen van Stichting Jens met verloting.

November 2016 t/m Januari 2017
Stichting Jens PubQuiz m.m.v. Café Restaurant de Barbier in Ouwerkerk, verspreid over drie maanden. Een heuse maandelijkse Quiz met als doel een gezellige middag/avond en uiteraard een donatie voor de Stichting Jens. Nadere info volgt tijdig in verband met aanmelden.