Kiwanis jeugd & beweging fonds doneert € 500,00 aan stichting Jens

Vandaag is er tijdens de jaarlijkse haringparty van de Kiwanis club Zierikzee – schouwen Duiveland een cheque uitgereikt aan Stichting Jens ter waarde van € 500,00. Dit voor onze activiteit de Stichting Jens wandeltocht -run 2019 op zaterdag 31 augustus . Het doel van de Kiwanis is om verenigingen – organisaties die het doel hebben om o.a de jongeren uit schouwen Duiveland te stimuleren met sport/bewegen. En daarom door middel van deze donaties te ondersteunen. Onder andere Stichting Jens is hier voor uitgekozen en ondersteund .

Namens het bestuur veel dank aan de Kiwanis en hun bijdrage voor onze jaarlijkse sportieve feestdag. We hopen ook op een grote deelname met veel jongeren van Schouwen Duiveland e.o.

Foto onder : voorzitster Marianne en samen met de voorzitter van de Kiwanis.