€ 395,00 opgehaald door Jan Marcus’ met halve van Renesse voor Stichting Jens

Vandaag 19 mei heeft Jan Marcus tijdens een nat en regenachtig decor voor Stichting Jens tijdens de ” halve van Renesse” , een hardloopwedstrijd van 21km € 395,00 bij elkaar gerend voor Stichting Jens. Via geef.nl was een webpagina aangemaakt waar op gedoneerd kon worden .

Maar Jan moest deze 21km natuurlijk wel volbrengen. En dat gebeurde, en hoe.

Gestart met een sluierbewolking, overgaand in motregen en halverwege een stortbui van jewelste.

Maar missie volbracht !! ( tekst gaat verder onder de foto)

In een geweldige tijd binnen de streefcijfer van 1.50 min kwam Jan binnen op 1.49.30. Een geweldige prestatie ! Zeker gezien het parcours en de weersomstandigheden.

Namens stichting Jens super bedankt Jan, en natuurlijk niets minder voor iedereen die gedoneerd heeft voor Jan.

Hopelijk kunnen we Jan dit jaar ook strikken voor de 4e Stichting Jens loop dit maal op zaterdag 31 augustus . Een potentiële kanshebber dit jaar.

Hier nog enkele sfeerbeelden en mooie filmpjes van Jan halverwege en tijdens de finish.