Beleef de Kerst/kerst markt voor Stichting Jens

Enkele weken geleden werd het bestuur blij verrast door Petra Ruitenbeek, coördinator Ruilwinkel van SWMO Schouwen Duiveland. Petra is het kloppend hart van de Ruilwinkel in Zierikzee en meldde ons dat er 8 december een kerst markt georganiseerd wordt in de lokatie waar ook de Ruilwinkel gesitueerd is.

Er is een kerst/rommelmarkt in de wijk Malta in Zierikzee, en de opbrengt van deze dag is mede voor Stichting Jens.

Een heel mooi initiatief , En uiteraard zijn we met Jens ditmaal op visite geweest deze dag. Een heel mooi initiatief , verschrikkelijk veel verbondenheid door en met de inwoners van de wijk Malta. Het voelt alsof je ergens komt waar je al jaren geweest bent.

Gezellig een bakje koffie gedronken met Petra en later hoorden we dat de opbrengst van deze dag voor Stichting Jens € 200,00 was!!

Zo verschrikkelijk goed, namens Stichting Jens ontzettend veel dank voor jullie bijdrage.

Bedankt Petra en alle vrijwilligers van deze dag van de Ruilwinkel en SMWO.