Geweldige 7e stichting Jens pubquiz in knipcafe de Barbier.

DSC_0028

Een (te) vol huis gisterenmiddag in eetcafe de Barbier voor de 7e Stichting Jens pubquiz alweer.
Werkelijk elke stoel en kruk was bezet voor deze zeer geslaagde editie.
Waar voor aanvang nog enige stress was wegens een technisch mankement waardoor de microfoon niet werkte.
Gelukkig was Cora onze reddende engel, de oud eigenaresse van de Barbier is van vele markten thuis, en dat werd weer een onderstreept
met deze hulp. Nogmaals dank aan onze reddende engel.
De quiz was weer aardig op niveau, en de 2 eigengemaakte muziekrondes met oude “golden oldies” werden luidkeels meegezongen.
Dit viel goed in de smaak bij alle aanwezigen. En de Quiz natuurlijk…
Een nek aan nek race tussen de winnaars van afgelopen editie de Verlossers tegen de dappere dodo’s.
Na alle punten, alle optel en aftrek meegenomen kwamen deze team met ene precies gelijk puntenaantal.
Gevolgd door nummer 3 Bubbels& bier, op een half punt verschil.
Even was er nog discussie over de kleur van de auto van Mr Bean, maar die is echt groen, geelgroen/applejack green.
Dat was het puntje wat met node gemist werd helaas.
Een beslissingsvraag moest uitkomst brengen en die wist de teamcaptain van de Verlossers iets beter als de dappere dodo.
Dus 2 op een rij voor dit team, van harte gefeliciteerd, en wederom de beker.

De verrassing van de dag echter kwam van de Dappere dodo’s. Zoals bekend waren ze namens Zeelandia afgevaardigd voor de KIWANIS-kennisquiz kortgeleden.
En daar sleepten de heren de 2e prijs in de wacht. Een waarde cheque van € 750,00 te besteden aan een goed doel.
En u raad het al ! de dappere dodo’s hadden Stichting Jens als goed doel gekozen.
Voorman Chris deelde overhandigde deze tijdens de pauze, nogmaals ongelofelijk bedankt mannen !
Wat een geweldig bedrag voor Stichting Jens.

Al met al een geweldig geslaagde middag , waar we weer een mooi bedrag voor Stichting Jens kunnen bijschrijven van € 750,00 namens de dappere dodo’s en
Van alle deelnemers € 600,00, een totaal bedrag van € 1.350,00 !!!

De volgende editie is niet zoals eerder vermeld 27 januari, maar vervroegd naar 20 januari, maar dat wordt weer ruim op tijd aangegeven, en kan dan weer voor worden aangemeld.
op de website van Stichting Jens vind u nog enkele sfeerbeelden
DSC_0009DSC_0007DSC_0018DSC_0021DSC_0028DSC_0055DSC_0072DSC_0075