2e Stichting Jens Pubquiz on Tour , zondag 21 oktober

DAAR ZIJN WE WEER !!!!!

Na even te zijn uitgerust van de Jens sponsor loop-run zijn we klaar voor het volgende evenement van Stichting Jens.

De 2e Stichting Jens pub-quiz on tour, ditmaal in Bij ONS het dorpshuis in Nieuwerkerk

op ZONDAGMIDDAG 21 OKTOBER aanvang 15.00 uur

vanaf 14.30 uur inloop, aanvang om 15.00 uur en prijsuitreiking om 17.30 uur.

Het vertrouwde recept, zoals u van ons bent gewend.

Ditmaal met een iets hoger inschrijfgeld (€ 20,00 pp i.p.v. de gebruikelijke € 10,00) maar daar staat tegenover dat u bij binnenkomst al een welkom-drankje krijgt aangeboden,

en na afloop van de prijsuitreiking:

inclusief een geweldige luxe oosterse maaltijd speciaal gemaakt door de eigenaars van BIJ ONS.

Hoe mooier kunnen we het voor u maken ?

Een geweldige middag vol quizplezier, veel gezelligheid en lol, de spanning voor de bittergarnituur-rondes, en natuurlijk: netwerken en socializen.

Maak dus snel een team van 6 personen ( of kom met een van de reeds “bekende teams”) zorg voor een teamcaptain en teamnaam en meld je aan via de gebruikelijke kanalen:

Deze FB pagina, stichtingjens@gmail.com of via BIJ ONS het dorpshuis in Nieuwerkerk natuurlijk, aanmelden binnen of via Info@ons-dorpshuis.nl

Er is plaats voor ongeveer 20 teams, dus we rekenen op uw komst.

En vol is vol , dus wacht niet te lang.

Voor een zeer geslaagde middag, de Jens wisselbokaal, de enige winnaarsmedailles ter wereld, de bittergarnituren voor de groepsrondes, de hoofdprijs en

een geweldige afsluiting, dit alles in 1 jasje verpakt voor jullie allemaal middels de Stichting Jens -pubquiz on tour.

En met al deze ingrediënten zorgen we er voor dat er volgend jaar 1 kindje echt een onvergetelijke tijd gaat meemaken die zijn/haar leventje echt gaat veranderen.

Dus alle reden om te komen allemaal.

Tot 21 Oktober, delen en liken en vooral: MEEDOEN EN TEAM REGELEN !!!