Opbrengst sponsoractie OBS Duiveland geweldig !!!! € 1.160,00

Wat een geweldig initiatief van OBS Duiveland !!
Stichting Jens was gekozen als doel voor : Sponsoractie OBS Duiveland on wheels 20 april 2018.
De actie heette “OBS Duiveland on wheels” en dat betekende dat alle scholieren gingen fietsen, skeeleren, skelteren, steppen enz. i.p.v. lopen!

Groep 5 t/m 8 waren op de fiets en de groepen 1 t/m 4 mochten zelf kiezen op welke manier zij de rondes afleggen. En een deel van de opbrengst was voor het goede doel : Stichting Jens

Onder de bezielende leiding van Hoofd van de school Jacco Folmer werd er hard gefietst en vooral: veel geld opgehaald !

Gisteren ; donderdag 5 Juli werd de mede oprichtster van Stichting Jens en moeder van Jens Marcha Hage uitgenodigd op de school van OBS Duiveland. Daar werd onder toeziend oog van alle schoolkinderen de cheque uitgereikt : maar liefst € 1.160,00 !!!!

Zie enkele foto’s van de uitreiking van de cheque.

Een ongelooflijk groot bedrag en wat een prestatie ! Stichting Jens is ook heel trots op alle deelnemers. En namens ons heel veel dank allemaal

een speciaal woord van dank is naar hoofd van de school OBS Duiveland Jacco Folmer voor zijn inzet.

PHOTO-2018-07-06-13-04-07