Dolfijntherapie Jens / laatste dag 10

Vandaag de laatste therapiedag voor Jens. De 2 weken zijn omgevlogen, waar de 1e week Jens nog niet 100% fit was, heeft hij 2e week alles dubbel en dwars ingehaald. Vandaag de laatste dag met therapeut Ricarda en assistent Nicole. De therapie eindige in volle zon met een zeer geconcentreerde Jens en Nubia. Met als hoogte punt een echte racebaan met Nubia, kijk ’t filmpje maar.

Nadien het evaluatie gesprek met Ricarda en Nicole. Hoe waren onze en gun bevindingen ? En hebben we handvaten gekregen? Ja zeker!!! We zijn er van bewust geworden dat Jens veel meer gesproken taal begrijpt als wij denken. De “ja/nee” therapie werkt echt en gaan we thuis en op school verder verwerken. Ricarda verwoordde het mooi: ” er is 2 weken met Jens in een fast-forward knop gewerkt . In 2 weken zijn er weer voor Jens zoveel stromen binnengekomen die open zijn gegaan, waar we op moeten voortborduren . En vanuit het CDTC zijn ze erg positief gestemd over Jens. Een zeer vrolijk ventje, met een groot potentieel. Als er maar dagelijks de juiste oefenstof aangereikt wordt.

De dag eindigend met dikke knuffels en een traan van dank. We ontvangen een fotoalbum en een video van CDTC van de theapie van Jens. Deze laten we jullie zien als we thuis zijn.

Ontzettend veel dank Aan therapeutes Sebastián (1e week) , Ricarda (2e week) , Nicole ( assisente) en natuurlijk Anouk ( dolfijntrainster) en Nubia de dolfijn. We gaan het afsluiten , nog lekker 5 dagen lang genieten met de familie van het moois hier op Curacao, en ik weet het voor 99% al zeker…….

Tot de volgende keer Nubia. Bedankt iedereen voor het volgen van de blog van Jens, ik hoop dat het voor jullie een leuke vorm van meegenieten was.

Geef een reactie