Dolfijntherapie Jens dag 1

Vandaag de 1e dag op Curacao nadat we gisterenochtend om 04.45 uur wakker werden en half uur later in de auto zaten. Opa Cees en broer Wim waren zo lief om ons af te zetten op Schiphol . Alles perfect geregeld en overal hadden we voorrang met Jens, dat was een voordeeltje. De vlucht was aangenaam, alleen 10 uur vliegen zijn we niet gewend. Bij het (spannende) opstijgen vroeg Mick al: “Oma hoe lang is t nog…”

De vlucht verliep voorspoedig , aan jasmijn en Mick geen kind en Jens leek het allemaal op zich af te laten komen zonder problemen. Alleen slapen zat er niet in, hoe hard we t ook probeerden, alleen een hamer had geholpen denk ik. Een tussenstop in Oranjestad, 30 minuten voor aankomst in Curacao was t voor Jens klaar. En echt klaar, net na de landing, ” blijft u gerust zitten passagiers, over 20 min vervolgen we onze reis naar Curacao ” spuugde Jens werkelijk waar alles eruit wat erin zat. Marcha en ik er helemaal onder…

lekker, schone kleren in allerijl van de overige kids, wijzelf maar zoveel mogelijk uitgetrokken en met een vuilniszak onder zijn kin de laatste 30 min volbracht.

Maar gelukkig , Jens was er al vanaf. Om 18.00 kwamen we aan op Hato, daar ook gelukkig assistentie want op Curacao kan je nog wel eens in de rij staan…. transfer naar het hotel waar alles voor ons al klaar stond. Neef Edwin stond ons al op te wachten voor een ontvangst, geweldig. Het resort is een oase van rust en luxe op 2 minuten afstand van het hotel. Van alle gemakken voorzien , en werkelijk alles is voor ons geregeld .

Gisteren rond 22.00 uur lag iedereen op bed, vanmorgen om 03.45 uur zaten de kids al bij oma, want de jetlag vergt nog even zijn aanpassingsvermogen.

Vanochtend zijn we naar CDTC gegaan om ons voor te stellen, aanstaande maandag start de therapie. We hebben bewust gekozen voor de ochtend sessie, Jens is s’ ochtends ook het meest actief. Dus vanaf maandag elke ochtend om 08.00 uur aanwezig…. Gelijk nog even een show mogen zien van de dolfijnen , om te laten zien wat ze allemaal kunnen.

As maandag dus gaan we starten, eerst nog met een gesprek vooraf .

Vandaag vieren we Mick zijn verjaardag, zijn grote wens kwam uit: een echt shirt van Feyenoord. Onder protest maar vooruit dan maar. Nu nog het weekend even relaxen en acclimatiseren , maandag is de 1e therapie dag.

Tot maandag.

Geef een reactie