Weblog: dolfijntherapie Jens. de weg naar… feb 2018 #deel 1

04 januari 2018

Nog enkele weken en het is zover !! Dan gaan we met de familie en Oma Janet naar Curaçao voor de dolfijntherapie van Jens. We willen hiervan zoveel mogelijk met iedereen delen, iedereen dit geholpen heeft om dit voor Jens te realiseren.

Vandaar dat we een weblog bijhouden , met tot de dag van vertrek wekelijks een update over het komende vertrek en wat er allemaal bij komt kijken natuurlijk.

En vanaf de dag van aankomst zullen we dagelijks een update versturen hoe het verloopt en wat er allemaal gaat gebeuren met Jens. En natuurlijk met beeld materiaal. Dit kunt u allemaal volgen via de Facebookpagina van Stichting Jens of via de website onder bovengenoemd item.

Als u op de FB-pagina van Stichting Jens “volgend” aanklikt wordt u dagelijks zodra wij wat posten er direct aan herinnerd, en mist u geen moment van Jens zijn avontuur.

Vanaf vandaag zullen we iedereen met regelmaat op de hoogte houden van de voorbereidingen tot de echte reis begint op 1 februari .

U hoort van ons !

John & Marcha