STICHTING JENS PUB-QUIZ op Z.Z.W. met een geweldige donatie van € 3.026,00

Zaterdagavond is de 1e “stichting Jens pubquiz- on tour” gehouden in strandpaviljoen Zuid-Zuid-West in Renesse.

Een geweldig gezellige avond met een uitstekend gastheer !!! Tijdens de quiz werd door alle deelnemers genoten van een overheerlijk stamppot buffet .

En voor Stichting Jens als klap op de vuurpijl werd ons een cheque overhandigd namens Zuid Zuid West van maar liefst € 3.026,00 euro !!!

Een cheque van € 2.500,00 met daarbij de opbrengst van de quiz van deze avond door de deelnemers.

Een geweldige donatie van Zuid Zuid West voor Stichting Jens.

Het vervolg van het 2e deel van de quiz met een zeer close finish voor 2 teams voor de “eindzege”

Team “de Barbier” wist met 1 punt voorsprong deze 1e  “on tour” editie te winnen.

Alle deelnemende teams bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid en vooral Strandpaviljoen Zuid Zuid West, ontzettend veel dank voor jullie donatie, jullie gastvrijheid en het heerlijke eten wat jullie ons hebben voorgeschoteld.

Hier nog een kleine impressie van de gezellige pub-quiz avond.