Geweldige verrassing voor Stichting Jens

Stichting Jens is onlangs ongelofelijk verrast met een zeer originele, maar verschrikkelijk dankbare donatie.

Vaste “Stichting Jens pubquiz” broers Steven en Matthijs van Roemburg vierden hun verjaardag met een bijzondere bijdrage. In plaats van cadeau’s werd gevraagd om een donatie te schenken aan Stichting Jens.

En daar blijken de heren wel een hele lieve familie/vriendenkring te hebben.  Een totaalbedrag van ruim € 500,00 is overgemaakt naar Stichting Jens.

Het bestuur van Stichting Jens is ook diep onder de indruk en wil Steven en Matthijs dan ook ongelofelijk bedanken voor hun initiatief en bijdrage.

En uiteraard worden ze per direct benoemd en voorgoed toegevoegd in de vrienden van Stichting Jens Wall of Fame als SUPERVRIEND !!!!!!!