Stichting Jens op zaterdag 27 mei het goede doel voor het schouwen Duiveland jeugdtoernooi 2017 !!!!

De jeugdregiocommissie van Schouwen Duiveland organiseert dit jaar hun jaarlijks terugkerend jeugdtoernooi op zaterdag 27 mei op het voetbalsportpark Volharding in Bruinisse.

Elk jaar wordt er voor dit jeugdtoernooi een goed doel gekozen, waar er voor elke deelnemende voetbal(st)er deze dag € 1,00 wordt gedoneerd.

En dit jaar is de keuze gevallen op Stichting Jens!!!!!! Hier waren we erg door verrast en super blij mee natuurlijk. Uiteraard zijn we met Stichting Jens deze dag aanwezig en kunnen er uiteraard de bekende Stichting Jens mokken,T-shirts  petjes e.d gekocht worden.

Uiteraard volgt hier later een uitgebreid verslag van op onze website http://www.stichtingjens.com en via onze Stichting Jens Facebook pagina.

Rest ons alle voetbal(st)ers, begeleiders en organisatie een geweldige sportieve dag te wensen  op Zaterdag 27 mei met mooi weer uiteraard. Noteer dus in uw agenda: zaterdag 27 mei op sportpark Volharding in Bruinisse. We hopen uiteraard dat u komt kijken.